Vestiare cu uși în Z – soluția spațiilor limitate

Published by Vestiare Metalice on

Unul dintre cele mai importante aspecte, atunci când achiziționăm un vestiar este acela al organizării spațiului în interiorul acestuia. De cele mai multe ori, vestiarele sunt optimizate în spații restrânse, iar eficiența spațiului utilizatorului devine lucru primordial. Din aceste considerente, majoritatea angaa=jatorilor optează pentru modele de vestiare compacte, cum sunt cele cu uși în Z.

Modelul cu uși tip „Z”, în randul vestiarelor este o alegere perfectă deoarece reușește să depoziteze atât pe bara de umeraș, cât și pe poliță. Este încăpător și permite separarea hainelor de lucru, de cele de stradă. Mai mult decât atât, aceste vestiare cu uși în Z vin în întâmpinarea utilizatorului cu mai multe dotări, cum ar fi:

– suport umeras

– compartiment pentru efecte personale

– suport eticheta pe usa.

Pentru siguranța lucrurilor depozitate, sistemele de închidere disponibilie sunt diverse:

– cilindru cu doua chei

– maner prevazut cu gaura pentru lacat.

Acest tip de vestiar îl regasim adesea în vestiare școlare, diferite industrii chiar și zone de recreere.

Fiind foarte versatile, se pot realiza pe multe tipuri de materiale în functie de necesități și buget. Opțional modelul poate fi accesorizat cu:

– Acoperis inclinat.

– Polita pentru incaltaminte.

– Protectii anticoroziune din plastic pentru picioare.

– Kit picioare reglabile.

– Soclu.

– Diferite tipuri de inchideri.(maner antiefractie / maner cu inchidre din doua miscari / inchidere in 3 puncte / inchidere cu cifru mecanic / inchidere cu cifru electronic / inchidere cu moneda)

– Usi din HPL grosime 8 mm .

– Usi din MDF grosime 18 mm.

– Usi colorate din paleta de culori atasata.