Despre

Cu o existență pe piață de mai bine de 5 ani, suntem o companie cu capital privat românesc care și-a început activitatea în 2010, având ca obiect principal de activitate comercializarea de mobilier metalic, office și industrial.

Legislația actuală românească și europeană favorizează această ramură iar tendința economică și financiară este în reală creștere, de aceea, noi ne propunem să oferim nu numai produse, ci și soluții integrale care să corespundă nevoilor clienților noștri.

Prin urmare, obiectivul nostru pe termen mediu și lung este să găsim echilibrul corect între experiență și inovare, prin utilizarea celor mai noi tehnologii –  pentru a satisface cât mai bine cerințele specifice ale clienților noștri, de la o piesă simplă la cel mai complex proiect.

Combinarea viziunii, a capitalului și a capacității companiei oferă o platformă puternică și convingătoare pentru creșterea clienților, furnizorilor și angajaților noștri.

Astfel, vă punem la dispoziție o varietate de produse de calitate care pot fi livrate fie direct din stoc în termen de 1-2 zile lucrătoare de la lansarea comenzii, fie cu termen de livrare stabilit de comun acord. Vestiarele, dulapurile și rafturile pot fi  neasamblate sau asamblate complet și pregătite pentru instalare.

Reprezentanții noștri de la departamentul de vânzări sunt disponibili pentru a oferi consultanță gratuită, informații despre produse și soluții profesionale, în fiecare zi, de luni până vineri între orele 08:00 – 16:30.

Fie că ne contactați prin telefon, e-mail sau fax, vă oferim servicii prietenoase și amabile la fiecare pas.