Accesorii Vestiare Metalice

Published by Vestiare Metalice on

Astăzi, aproape fiecare afacere investește în diferite soluții de depozitare a bunurilor, în mod special firmele care au un număr mare de angajați și folosesc multe echipamente. Aici putem vorbi de mediu corporatist, de diverse industrii, săli de sport sau instituții de stat. În funcție de condițiile de lucru și de spațiul disponibil sunt multe soluții pentru depozitare, dar cele mai uzuale sunt vestiarele și dulapurile metalice. Utilizarea acestora poate avea multe beneficii de la siguranța lucrurilor la organizarea eficientă a acestora. Atunci când hotărâți să achiziționați vestiare sau dulapuri este foarte important să țineți cont de factorii care corespund cerințelor și nevoilor dumneavoastră. Trebuie să știți că nu doar compartimentarea acestora contează, dar și accesoriile cu care acestea sunt dotate. Accesoriile cresc gradul de utilitate al vestiarelor, contribuind la utilizarea mai eficienta a spatiului și la menținerea îndelungată a acestora. Aceste accesorii pentru vestiare metalice fac diferența.

Tipuri de accesorii vestiare metalice:

Vom menționa în continuare cele mai uzuale accesorii pe care le au vestiarele și dulapurile noastre:

  1. Sisteme de închidere diverse, în functie de utilitate și locul unde sunt folosite pentru a spori siguranța bunurilor:
accesorii vestiare metalice yala

Yală cu 2 chei

accesorii vestiare metalice -  închidere cifru

Închidere cu cifru

accesorii vestiare metalice lacat

Butuc prevăzut cu mâner pentru lacăt

Accesorii Vestiare Metalice încuietoare

Încuietoare cu Monedă

 

 

 

 

 

 

O cheie specială pe care o comercializăm este cheia master, cu aceasta se pot deschide orice post al vestiarelor în cazul în care se pierd cheile.

Accesorii Vestiare Metalice capace pentru protecție

Capace pentru protecțiee podea

Cheia master necesită asumarea unei utilizări responsabile și recomandăm încredințarea acesteia prin proces verbal.

Accesorii Vestiare Metalice Polita si bara pentru umeras cu carlig inclus

Polita si bara pentru umeras cu carlig inclus

2. Capace pentru protectie podea – sunt utile îndeosebi pentru că prelungesc durata de menținere în stare buna a vestiarului la contactul piciorului cu podeaua. Aceste protecții, fiind din polipropilena (plastic dur), protejează și izolează de substanțele corozive din detergenții de curățat și ajută la menținerea unui mediu igienic.

Accesorii Vestiare Metalice - usi plexi

Uși din Plexiglass

3. Usi din diverse materiale – usile vestiarelor standard sunt metalice, la fel ca întregul corp, însa, la cerere ele pot fi realizate din plexiglass, PAL sau HPL (material dens, plasticat, rezistent la umiditate), care pot da o notă mai estetică ambientului sau se pot încadra mai ușor în ambientul existent.

4. Acoperiș înclinat – tipul acesta de acoperis este cel mai potrivit în spațiile cu mulți utilizatori unde poate exista riscul ca aceștia să uite sau să abandoneze lucruri deasupra vestiarului. Acest acoperis va elimina aceasta posibilitate, fiind mult mai sigur.

Accesorii Vestiare Metalice - acoperis

Acoperiș Înclinat